Nie czytam w gazetach o spr.ale znalazlam w VG to...
To powiedzial adwokat / przepraszam za kulawe
tłumaczenie/
REPREZENTUJĄCYCH RODZICÓW: Prawnik Simen Tveten. Zdjęcie: Adwokat domu Tonsberg
Nie umowy
prawa Simen Tveten reprezentuje rodziców dziewczyny w przypadku opieki nad dziećmi. - miałem spotkanie z rodzicami w środę o 12.00, z tłumaczem, ale nie wydaje. I skontaktował się z władzami opieki nad dziećmi, który powiedział, że dziewczynka prawdopodobnie została porwana, powiedział Tveten. polska para mieszka w Norwegii od kilku lat, i jej mąż pracuje tutaj. Kiedy społeczność poszedł i wziął dziewczynkę do szkoły trzy tygodnie temu, nie było podejrzenie przemocy i wykorzystywania innych. - To nie była bardzo poważna i niebezpieczna sytuacja dla dziewczyny, że się, że dziecko wszedł do środka. Była może nie idealne rodziców przez norweskich standardów, ale poszło dobrze na dłuższą metę, mówi Tveten, podkreślając, że dziewczyna zawsze wyrażał pragnienie, aby być z rodzicami. On nie miał kontaktu z rodzicami od czasu zakończenia ostatniego tygodniu. Polityk i "Rambo" prywatny detektyw Rutkowski, były polityk parlamentu polskiego i był także członkiem Parlamentu Europejskiego na krótszy okres. Najbardziej znany jest jednak z kontrowersyjnych dektektivvirksomhet. Poprzez dokumentalny Detektyw serialu na TVN Polaków po 51-letni polowanie na domniemanych oszustów. Kilka razy zakończyła się w policji uwagę, zarówno w Polska i inne kraje, bo ich działalności.
Kolejne dotyczy GODZINY-CZASU, zgloszenia na policje przez BV ,ze dziecko zginelo / skoro prawnie bylo umieszczone, to dlaczego zwlekali z powiadomoieniem policji /
- opieki nad dziećmi grozi
szef Vestfold gminy potwierdził, AP, że zgłaszali porwania na policję. - kierownik firmy poinformował nas po południu, że polska dziewczyna brakowało. Przeanalizowaliśmy sprawę na policję, i to wszystko wiem, mówi, że głównym urzędnikiem administracyjnym. Po AP dowiedział się, usługi opieki nad dziećmi w społeczności nie czułem presji rodziców dziewczyny. Oni również otrzymali bardzo ostry list z polskiej ambasady, gdzie domagał się, że powinna zostać zwrócone do rodziców. dyrektora przedsiębiorstwa w zakresie usług opieki nad dziećmi w gminie, potwierdzające, że Polska dziewięć lat zniknęła z domu w nagłych wypadkach, ale nie możemy komentować dalej. - Mamy obowiązek zachowania poufności , mówi. Vestfold